LuovaLiike ja taivaallinen tanssi

LiikeA1

LuovaLiike

Tässä Kehon ja mielen yhteyteen perustuvassa tanssissa jätämme suorittamisen oven ulkopuolelle.  Voit tulla tunnille levollisella mielellä ilman suorituspaineita, etkä tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta.  Liikkeesi on aina oikein tai jos et halua juuri tällä hetkellä liikkua on sekin  oikein.  Aloitamme liikkumisen helpoilla harjoitteilla, kuunnellen ja kunnioittaen mieltämme ja kehoamme. Tutustumme omaan tapaamme liikkua ja  kokeilemme uutta.

 

Taivaallinen tanssi

Elämä tuo kolhuja, jolloin suhde omaan kehoon ja liikumiseen voi olla joskus haasteellinen.  Ihminen on hengen, sielun ja ruumiin muodostama kokonaisuus. Mielen liikkeet tuntuu kehossa ja päinvastoin. Kurssi rohkaisee liikkumaan yksin ja yhdessä. Tällä kurssilla saat unohtaa suorittamisen. Liikumme kehoamme kunnioittaen ja uuteen kurottaen. Tanssiminen voi olla tapasi rauhoittaa mieltä ja keskittyä rukoukseen.  Aina ei tarvita sanoja, sillä tanssi voi olla sanatonta vuorovaikutusta.

Voit olla tunnilla levollisin mielin ilman suorituspaineita. Aikaisempaa tanssikokemusta et tarvitse.  Tule mukaan sellaisena kuin olet!

Tulevia kursseja:

Tanssi surusi ja ilosi levossa Jumalan edessä

10.10., 24.10.,  7.11. sekä 21.11.2018  klo17.30-19                                                                                                                    Lohjan srk/ Mäntynummen seurakunatalo, Mäntynummentie 17

Elämä tuo kremppoja ja tunne-elämän kolhuja, jolloin suhde omaan kehoon ja liikumiseen voi olla joskus haasteellinen.  Ihminen on hengen, sielun ja ruumiin muodostama kokonaisuus. Joskus kuitenkin yhteys repeilee ja mieli ei kuule mitä keho yrittää viestittää.  Kurssi rohkaisee liikkumaan yksin ja yhdessä. Tällä neljän illan kurssilla saat unohtaa suorittamisen.  Liikumme kehoamme ja sen rajoituksia kunnioittaen.

Tanssiminen voi olla myös osa omaa hengellistä elämää.  Aina ei tarvita sanoja rukoilemiseen, sillä tanssi on sanatonta vuorovaikutusta.

Osallistuminen on maksutonta. Illat järjestää Lohjan seurakunnan diakoniatyö ohjaajana Anita Kurvinen.